„La Cluj a inceput vara pe stil motesc, vara indiana ardeleneasca.  Stii ca a inceput partea aia a verii cand stratul de gheata de pe parbriz nu depaseste doi milimetri. De la patru, incepe toamna”.

Updated on septembrie 29, 2017 În weekend, temperaturile maxime la Cluj nu vor depăși 17 grade. Minimele se vor situa la 2 grade celsius. Va fi senin, fără ploaie.

Pe Facebook, Calin Dan Morar a scris: „La Cluj a inceput vara pe stil motesc, vara indiana ardeleneasca.  Stii ca a inceput partea aia a verii cand stratul de gheata de pe parbriz nu depaseste doi milimetri. De la patru, incepe toamna”.

Administrația Națională de Meteorologie, 25 septembrie -8 octombrie, Transilvana: În primele două zile ale intervalului, temperatura aerului va avea valori normale pentru ultima decadă a lunii septembrie, cu medii regionale ale maximelor de 21…22 de grade și ale

minimelor de 8…9 grade. Apoi, până la sfârșitul primei săptămâni, vremea se va răci și, astfel, media valorilor diurne va fi de 15…16 grade, iar a celor nocturne de 2…3 grade. În cea de-a doua săptămână temperatura aerului va fi în creștere până la medii ale maximelor de 18…19 grade și ale minimelor de 7…8 grade. Probabilitatea de ploaie va fi ridicată în intervalul 3-8 octombrie.
„La Cluj a inceput vara pe stil motesc, vara indiana ardeleneasca.  Stii ca a inceput partea aia a verii cand stratul de gheata de pe parbriz nu depaseste doi milimetri. De la patru, incepe toamna”. 1
Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!