Foto Cluj. A fost realizată prima trecere de pietoni suprailuminată. Urmează alte 139. Este de ajuns pentru evitarea accidentelor?

Updated on septembrie 29, 2017 Primăria Cluj anunță că a fost pusă în funcțiune prima trecere suprailuminată din Cluj care ar trebui să ajute la o vizibilitatea mai mare a pietonilor și implicit reducerea accidentelor. Primăria a  demarat în luna septembrie procedurile pentru suprailuminarea unui număr de 140 de treceri de pietoni din municipiul Cluj-Napoca.
Acestea vor fi selectate din cele 639 nesemaforizate si dorim prin acest proiect sa obținem creșterea gradului de siguranța la trecerile de pietoni.

Pe Facebook, City managerul Gheorghe Surubaru a adăugat fotografii cu mesajul: „Prima trecere de pietoni suprailuminata, a fost realizată ca proiect pilot , pe Str.Donath lângă coloane”

Foto Cluj. A fost realizată prima trecere de pietoni suprailuminată. Urmează alte 139. Este de ajuns pentru evitarea accidentelor? 1 Foto Cluj. A fost realizată prima trecere de pietoni suprailuminată. Urmează alte 139. Este de ajuns pentru evitarea accidentelor? 2 Foto Cluj. A fost realizată prima trecere de pietoni suprailuminată. Urmează alte 139. Este de ajuns pentru evitarea accidentelor? 3 Foto Cluj. A fost realizată prima trecere de pietoni suprailuminată. Urmează alte 139. Este de ajuns pentru evitarea accidentelor? 4 Foto Cluj. A fost realizată prima trecere de pietoni suprailuminată. Urmează alte 139. Este de ajuns pentru evitarea accidentelor? 5 Foto Cluj. A fost realizată prima trecere de pietoni suprailuminată. Urmează alte 139. Este de ajuns pentru evitarea accidentelor? 6

Vor fi montate sisteme moderne de iluminat cu Led-uri, a căror intensitate luminoasa va creste in momentul trecerii pietonilor, senzori de ceata, ploaie si eventual alimentare cu panouri foto-voltaice.

error: Content is protected !!