(Foto) „În Cluj a început perioda aia…ai grijă la BN, AB, SJ” … „Alte marcaje mai deștepte decât cei care le-au trasat”

Updated on septembrie 29, 2017 Urmează luni grele pentru traficul din Cluj. Aproximativ 20,000 de mașini ale studenților vor îngreuna și mai mult traficul. Răbdare multă în trafic.

Pe Facebook, Bîldea Ioan a scris: „In Cluj a inceput perioda aia…”ai grija la BN, AB, SJ…”

Despina Neagoe În loc de latinisme de Răchițele, edilul trebuia să instaleze tăblițe cu înscrisul „Clujenii le urează bun venit șoferilor care respectă codul rutier”. (am văzut ceva similar în UK)

Papuc Flaviu Vin tare din spate HD…astia-s mai tari ca AB si SJ…

Ioana Camarasan Haha, in Dolj, daca te vede cineva de pe la o primarie cu numar de Cluj, te primesc cu drag, ca esti de la CJ  (Consiliul Județean)

Victor Eusebiu Cam toți îs praf! Ieri, pe Horea, la ieșirea din intersecția aceea pe unde întoarce tramvaiul 101, un MM de pe banda 2( deci bloca și tramvaiul) s-a gândit să forșeze să intre pe banda mea(1), cu toate că eu eram cu jumatate de mașină în paralel cu el… dar asta se întâmplă și cu nr de CJ :))

Dan Boldi, pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj: „Astăzi vineri 29 septembrie o zi excelentă de toamnă se aşteaptă să fie aglomerat in Cluj datorită faptului ca încep sa vină studenții la cazări. Să nu uitați pentru cei care ocupați locurile altora de parcare sa lasați bilet cu numărul de telefon in bord (ps: cu telefonul funcțional) să aveți răbdare şi sa conduceți preventiv.

Drum bun tuturor si fără incidente.”

Pentru cei noi veniți dar și pentru clujeni: Valentin Ionescu pentru Info Trafic jud Cluj: „Alte marcaje mai deștepte decât cei care le-au trasat. Marcajul de ghidare pentru banda de înainte este spre stânga.

(Foto) „În Cluj a început perioda aia...ai grijă la BN, AB, SJ" ... „Alte marcaje mai deștepte decât cei care le-au trasat” 1

(Foto) „În Cluj a început perioda aia...ai grijă la BN, AB, SJ" ... „Alte marcaje mai deștepte decât cei care le-au trasat” 2

Iar dacă vrei să virezi dreapta spre Cuza Vodă (după ce ai virat stânga pe 21 Decembrie), dai în bâlbâială pentru că de pe prima banda pentru stânga, ținând cont de marcajele de ghidare, ajungi pe banda de autobuze.

Intersecția dintre Piața Avram Iancu și bdul. 21 Decembrie 1989”

error: Content is protected !!