(Foto) Invitație pentru Cluj: „Oradea poate si trebuie sa devina cel mai bun loc de relaxare pentru banutii facuti la Cluj! Oradea are si o strategie prin care se pozitioneaza ca oras perfect pentru retragere dupa o anumita varsta”

Updated on septembrie 14, 2017 Clujenii sunt invitați să se stabilească la Oradea, un oraș cu o dezvoltare foarte bună în ultimii ani. Un clujean stabilit la Oradea explică avantajele.

Pe Facebook, Mihai Pop a scris: „Oradea poate si trebuie sa devina cel mai bun loc de relaxare pentru banutii facuti la Cluj! Oradea are si o strategie prin care se pozitioneaza ca oras perfect pentru retragere dupa o anumita varsta.

(Foto) Invitație pentru Cluj: „Oradea poate si trebuie sa devina cel mai bun loc de relaxare pentru banutii facuti la Cluj! Oradea are si o strategie prin care se pozitioneaza ca oras perfect pentru retragere dupa o anumita varsta” 1 (Foto) Invitație pentru Cluj: „Oradea poate si trebuie sa devina cel mai bun loc de relaxare pentru banutii facuti la Cluj! Oradea are si o strategie prin care se pozitioneaza ca oras perfect pentru retragere dupa o anumita varsta” 2

(foto: romani-buni.info)

Oras linistit, distinctiv european prin infrastructura si arhitectura, servicii tot mai bine puse la punct, clima calda si uscata, ape termale, campie, dealuri si paduri pe o raza de 50 km, teren de golf, legatura cu Europa direct pe autostrada (in cateva luni).

Bunici si nepoti fericiti, tineri relaxati, multiculturalitate. Omul de la primarie are tot respectul meu!”

(Foto) Invitație pentru Cluj: „Oradea poate si trebuie sa devina cel mai bun loc de relaxare pentru banutii facuti la Cluj! Oradea are si o strategie prin care se pozitioneaza ca oras perfect pentru retragere dupa o anumita varsta” 3 (Foto) Invitație pentru Cluj: „Oradea poate si trebuie sa devina cel mai bun loc de relaxare pentru banutii facuti la Cluj! Oradea are si o strategie prin care se pozitioneaza ca oras perfect pentru retragere dupa o anumita varsta” 4

Recent, Primăria a anunțat că va interzice funcţionarea magazinelor second-hand, a caselor de amanet, a sălilor de jocuri de noroc şi a service-urilor şi spălătoriilor auto în zona istorică a oraşului, măsura fiind inclusă într-un plan al municipalităţii de dezvoltare şi atragere de turişti.

„Avem nevoie de un centru mai atractiv în municipiul Oradea. Trebuie să existe o combinaţie de spaţii care atrag vizitatorii şi orădenii, lucru care se întâmplă mai greu cu case de amanet sau magazine cu haine second-hand”, a spus primarul citat de digi24.ro.

Municipalitatea doreşte, de asemenea, să crească impozitele cu 50% pentru clădirile din zona istorică în care nu se desfăşoară activităţi economice, deşi au potenţial în acest sens, dar şi pentru cazul terenurilor construibile ţinute fără construcţii.

(Foto) Invitație pentru Cluj: „Oradea poate si trebuie sa devina cel mai bun loc de relaxare pentru banutii facuti la Cluj! Oradea are si o strategie prin care se pozitioneaza ca oras perfect pentru retragere dupa o anumita varsta” 5 (Foto) Invitație pentru Cluj: „Oradea poate si trebuie sa devina cel mai bun loc de relaxare pentru banutii facuti la Cluj! Oradea are si o strategie prin care se pozitioneaza ca oras perfect pentru retragere dupa o anumita varsta” 6

Această creştere a impozitelor este menită să oblige proprietarii spaţiilor sau terenurilor nefolosite din zona centrală, să dezvolte aici o afacere sau să le închirieze.

error: Content is protected !!