Foto Cluj: „În față la Hotel Onix, tocmai ce s-o “hâit” drumu’..”

Updated on septembrie 14, 2017 Surpriză neplăcută pentru șoferul unei mașini de gunoi din Cluj. Astăzi și-a găsit camionul cu roata înfiptă bine în asfalt.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud ClujNicora Marius Lucian a postat o fotografie cu mesajul: „S-a ‘ împotmolit’ in asfalt pe Septimiu Albini!”

Foto Cluj: „În față la Hotel Onix, tocmai ce s-o "hâit" drumu'..” 1

Pop Andrei Deci acolo ii o problema majora! De atata timp tot aceasi situati, eu personal am sunat de doua ori la primarie sa le comunic situatia, dar vad ca sunt incompetenti cei care au efectuat lucrarile! Acolo pare a fi ceva gol in pamant de se tot surpa

Adi Nichifor: În față la Hotel Onix, tocmai ce s-o “hâit” drumu’.. (HÂÍT adj. v. aplecat, dărăpănat dărâmat, înclinat, lăsat, năruit, plecat, povârnit, prăbușit, prăvălit, risipit, strâmb, surpat.)

Foto Cluj: „În față la Hotel Onix, tocmai ce s-o "hâit" drumu'..” 2 Foto Cluj: „În față la Hotel Onix, tocmai ce s-o "hâit" drumu'..” 3 Foto Cluj: „În față la Hotel Onix, tocmai ce s-o "hâit" drumu'..” 4 Foto Cluj: „În față la Hotel Onix, tocmai ce s-o "hâit" drumu'..” 5

Potrivit stirileprotv.ro, Martorii aflaţi în zona spun că nu e pentru prima dacă când se întâmplă astfel de lucruri.

“Păi normal, tot la 1 zi două, aici e groapa. Şi vin şi mai bagă o basculantă de nisip, astupă şi cică e reparat. Lucrări făcute de mântuială. Poate să pună asfalt din doi în doi metri dacă nu e fundaţia bună. Nu e prima dată.”

“Decopertăm, copertăm o stradă, aşa se fac banii în România în ziua de astăzi. Eu am păţit şi de astea. Am luat gură de canal cu bicicleta.”

Abia după ce a fost scoasă maşina, martorii au realizat cât de grav s-a surpat drumul. Groapa are o adâncime de peste un metru, iar asfaltul în jurul ei este extrem de şubred.

Se pare că drumul a fost peticit de mai multe ori în ultima vreme în urma unor lucrări la canalizare. Compania de apă susţine că o să facă verificări.

error: Content is protected !!