Foto Cluj: Sens Giratoriu Marasti. „Mai sunt ceva finisaje dar au deschis benzile suplimentare la sensul giratoriu. De luni o sa vedem cat de mult ajută…sau poate nu”

Updated on septembrie 9, 2017 Sensul giratoriu din Mărăști a primit o bandă suplimentară pentru fluidizarea circulației. Dacă aceste modificări ajută sau nu rămâne de văzut luni, atunci când începe anul școalar și traficul o ia razna.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud ClujHedeș Mihai‎ a postat o fotografie cu mesajul: „Mai sunt ceva finisaje dar au deschis benzile suplimentare la sensul giratoriu. De luni o sa vedem cat de mult ajută…sau poate nu”.

Foto Cluj: Sens Giratoriu Marasti. „Mai sunt ceva finisaje dar au deschis benzile suplimentare la sensul giratoriu. De luni o sa vedem cat de mult ajută...sau poate nu” 1

Ovidiu Sucala Pesimisti mai sunteți… De ce sa nu ajute o bandă suplimentară?
Hedeș Mihai Eu sper din inima sa ajute că aici locuiesc …și credemă că în ultimii ani nu a fost ușor să înot în circulația de pe Fabricii.
Ovidiu Raţ Întrebare: Pe directia înainte, spre sens, o sa rămână 2 benzi sau doar una (si jumătate) cat e acum? Hm…
Hedeș Mihai Sunt doua benzi dar mai trebuie sa le aranjeze puțin să fie operaționale. Probabil le termină la noapte.
Toma Zoltan De ajutat o sa ajute cu siguranta. Problema este cu conducatorii auto care nu stiu sa circule in sens girator si care nu inteleg ca acea banda este pentru viraj la stanga, o sa stea o gramada in continuare pe banda unu intrand in sens si incercand sa vireze stanga incurcand circulatia. In manastur este banda separata sa mearga inainte fara sa intre in sens si totusi poti numara pe degete cati stiu sa foloseasca acea banda, restul intra in sens, stau la coada ce totcmai se formeaza din cauza lor ca sa mearga inainte. Ne place sa stam la cozi si stim sa circulam doar daca este stop la fiecare intersectie sa ne spuna cand sa stan si cand sa mergem mai departe si bineinteles ca si atunci santem in stare sa fortam culoarea rosie sa fim si noi in intersectie sa o blocam un pic.
error: Content is protected !!