(Foto) Vrei să înceapă și la Cluj dărâmarea garajelor? Primar: „Am avertizat, notificat și de azi s-a acționat … Nu-i normal ca dintre sute, mii de oameni care locuiesc în zona respectiva doar 9-10 să aibă garaje pe spațiul public”

Updated on septembrie 8, 2017 De ani de zile la Cluj Napoca se promite dărâmarea garajelor, până acum însă nu s-a luat nicio măsură în acest sens. Primăria promite mari parking-uri în locul garajelor dar acestea se lasă așteptate.

Sibiul a început dărâmarea lor la începutul anului iar mai nou, începe și Alba Iulia. Se presupune că Primăria nu vrea să dărâme garajele pentru că ar pierde voturi la următoarele alegeri. La Sibiu și Alba primarii nu pierd voturi?

Pe Facebook, primarul Mircea Hava din Alba Iulia a postat joi fotografii cu mesajul: „Nu dețin o arhiva cu imagini a tuturor garajelor pur și simplu “ridicate” pe post de cămara din spate, dar știu sigur că au fost mii. În condițiile în care e nevoie să construim parcări, e absolut nevoie sa curățăm locul de astfel de aberații fără echivalent în zona edilitară normală. Am avertizat, notificat și de azi s-a acționat.

(Foto) Vrei să înceapă și la Cluj dărâmarea garajelor? Primar: „Am avertizat, notificat și de azi s-a acționat ... Nu-i normal ca dintre sute, mii de oameni care locuiesc în zona respectiva doar 9-10 să aibă garaje pe spațiul public” 1 (Foto) Vrei să înceapă și la Cluj dărâmarea garajelor? Primar: „Am avertizat, notificat și de azi s-a acționat ... Nu-i normal ca dintre sute, mii de oameni care locuiesc în zona respectiva doar 9-10 să aibă garaje pe spațiul public” 2

Avem o baterie de aproximativ 30 de garaje care vor fi demolate de noi sau de proprietari, iar asta înseamnă cam 70 de locuri de parcare trasate. În funcție de cine și de unde privește lucrurile, demersul poate fi înțeles fie ca un semn de evoluție sau ca un act de distrugere.

Vă asigur că doar prima varianta este corectă! Pentru că, prin demolarea garajelor, facem loc pentru un număr aproape dublu de locuri de parcare, capitol la care niciodată n-o să stăm suficient de bine.

(Foto) Vrei să înceapă și la Cluj dărâmarea garajelor? Primar: „Am avertizat, notificat și de azi s-a acționat ... Nu-i normal ca dintre sute, mii de oameni care locuiesc în zona respectiva doar 9-10 să aibă garaje pe spațiul public” 3 (Foto) Vrei să înceapă și la Cluj dărâmarea garajelor? Primar: „Am avertizat, notificat și de azi s-a acționat ... Nu-i normal ca dintre sute, mii de oameni care locuiesc în zona respectiva doar 9-10 să aibă garaje pe spațiul public” 4 (Foto) Vrei să înceapă și la Cluj dărâmarea garajelor? Primar: „Am avertizat, notificat și de azi s-a acționat ... Nu-i normal ca dintre sute, mii de oameni care locuiesc în zona respectiva doar 9-10 să aibă garaje pe spațiul public” 5

Adică nu-i normal ca dintre sute, mii de oameni care locuiesc în zona respectiva doar 9-10 să aibă garaje pe spațiul public.Cum le-au dobândit și construit e altă discuție dar ceea ce facem acum va asigur că e perfect legal și, mai mult, e un lucru absolut normal”.

 

error: Content is protected !!