Foto/Video Cluj: „Imagini care vă pot afecta emoțional! Nu vorbim de știrile de la ora 5, este doar cel mai frumos muzeu de autostradă din România, Gilău – Nădășelu”

Updated on septembrie 6, 2017 Mica bucată de autostradă dintre Gilău și Nădășelu este foarte aproape de a fi terminată, cu o singură excepție, podul care o leagă de restul autostrăzii. Incompetența autorităților a dus ca, începând din această toamnă, România să aibă 9 kilometri de autostradă pe care nu îi poate folosi.

Asociația Pro Infrastructura a tras numeroase semnale de alarmă privind această situație absurdă. Aceștia au publicat pe Facebook noi imagini cu ceea ce ei au numit „Autostrada Muzeu”.

Foto/Video Cluj: „Imagini care vă pot afecta emoțional! Nu vorbim de știrile de la ora 5, este doar cel mai frumos muzeu de autostradă din România, Gilău - Nădășelu” 1

„ATENȚIE! Imagini care vă pot afecta emoțional!
Nu vorbim de știrile de la ora 5, este doar cel mai frumos muzeu de autostradă din România. Cei 8,7 km din Autostrada Transilvania între Gilău și Nădășelu sunt aproape gata. Un coleg norocos din organizația noastră i-a testat și acum puteți vedea și voi cum se simte acest drum de la volan.

Însă va mai trece măcar un an, din acest moment, până când vom circula și noi pe aici. Așa că vom avea multe luni de zile de așteptat până când podul Gilău peste Someș va fi gata, pod care va face operațional acest segment, conectându-l de restul Autostrăzii A3.

Foto/Video Cluj: „Imagini care vă pot afecta emoțional! Nu vorbim de știrile de la ora 5, este doar cel mai frumos muzeu de autostradă din România, Gilău - Nădășelu” 2 Foto/Video Cluj: „Imagini care vă pot afecta emoțional! Nu vorbim de știrile de la ora 5, este doar cel mai frumos muzeu de autostradă din România, Gilău - Nădășelu” 3 Foto/Video Cluj: „Imagini care vă pot afecta emoțional! Nu vorbim de știrile de la ora 5, este doar cel mai frumos muzeu de autostradă din România, Gilău - Nădășelu” 4

În acest moment așteptăm semnarea contractului, după ani de zile de bâlbe și demonstrații de incompetență din partea autorităților.

Vezi video aici:

Deja am pierdut două luni. Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere nu a reușit până acum să semneze contractul, deși a confirmat un câștigător pentru acest “ciot” lipsă încă de la începutul lunii iulie.

error: Content is protected !!