„Vom circula pe autostradă de la Oradea la Cluj”, promite ministrul Transporturilor. Vezi de când:

Updated on iulie 24, 2017 Până în 2020 vom putea circula pe autostradă de la Oradea la Cluj-Napoca. promite ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc. După ce mai mulți predecesori ai săi au încercat prin diverse metode, inclusiv prin verificări în teren, să repornească lucrările, actualul ministru al Transporturilor vine cu noi propuneri.

„Sunt convins că împărţind in 3 secţiuni acest lot vom avea parte de o mobilizare mult mai bună din partea firmelor. Vom mediatiza inclusiv lista contestatarilor de meserie care nu fac decât să blocheze dezvoltare economică şi proiectele de infrastructură din România.”

„Vom circula pe autostradă de la Oradea la Cluj", promite ministrul Transporturilor. Vezi de când: 1

Motivate de ritmul alert în care maghiarii avansează cu autostrada spre granița cu România, autorităţile noastre promit să accelereze lucrările, scrie digi24.ro

„Noi spunem că termenele impuse – 4, respectiv 15 luni – pentru un prim sector de 5 kilometri care să facă legătura între graniţă şi Biharia cu descărcare în Biharia, în DN 79, practic să fie gata chiar înainte ca coloegii unguri să ajungă la graniţă”, susţine Ştefan Ioniţă, directorul general CNAIR.

Astfel, mai rămân de realizat două sectoare de 25, respectiv 30 de kilometri pe porțiunea Suplac-Chiribiş-Biharia. În noile condiții și termene impuse constructorilor, întreg sectorul din Bihor al Autostrăzii Transilvania ar trebui să fie gata înainte de 2020.

Vezi video aici:

„Estimăm că până la finalul anului să avem antreprenori astfel încât, coroborate termenele 6 cu 18 luni, în 24 de luni să avem sectorul gata. Între Oradea şi Cluj, v-a spus şi domnul ministru, vom circula la finele anului 2020”, a promis directorul general CNAIR.

error: Content is protected !!