Andrei Gheorghe: „Un lucru pe care îl reproșez Clujului, dar pe care îl înțeleg, e faptul că v-au plecat toți bucătarii. E mâncarea tradițional proastă aici. Nu aveți nimic special. Aia nu e mâncare ce credeți voi”. Vezi ce mai spune despre mâncarea din Cluj:

Updated on iulie 24, 2017 Realizatorul de radio, Andrei Gheorghe, critică și trage un mic semnal de alarmă în legătură cu mâncarea din Cluj. O farfurie plină nu înseamnă neapărat mâncare de calitate.

Andrei Gheorghe, prezentator și realizator român de emisiuni de radio și televiziune, a luat parte la mult așteptatul festival Electric Castle, care a avut loc la Cluj și de care a fost foarte impresionat. Totuși, acestuia nu i-a plăcut la fel de mult și mânarea din restaurante.

Andrei Gheorghe: „Un lucru pe care îl reproșez Clujului, dar pe care îl înțeleg, e faptul că v-au plecat toți bucătarii. E mâncarea tradițional proastă aici. Nu aveți nimic special. Aia nu e mâncare ce credeți voi”. Vezi ce mai spune despre mâncarea din Cluj: 1

„Un lucru pe care îl reproșez Clujului, dar pe care îl înțeleg, e faptul că v-au plecat toți bucătarii. E mâncarea tradițional proastă aici. Nu aveți nimic special. Aia nu e mâncare ce credeți voi. Mâncarea e proastă peste tot. Banală. Se confundă abundența cu calitatea. Clujul s-a dezvoltat foarte mult pe vizual. Acest vizual este datorat infuziei de graficieni, IT-iști. Clujul nu s-a dezvoltat pe loc.

Clujul s-a dezvoltat pe IT și dacă voi nu o să știți să faceți managementul succesului, nu o să mai fie IT. IT-ul acesta a adus mult design și îmbunătățire vizuală. În schimb, e doar imagine. Imaginea nu e dublată de conținut, în cazul acesta, mâncarea. Arată bine, e ok, dar nu e bună. E banală și mediocră. Am mâncat la Bujole, Maimuța Plângătoare, Jaxx și în multe alte locuri.

Știți voi ce e aia mâncare indiană? Vă dau niște pachețele stupide, fandosite, se jupuiesc vegetarienii pentru aberații mentale și se laudă după aceea cu victorii neadevărate. Din România, în general, nu doar din Cluj, au plecat bucătarii, iar calitatea mâncării a scăzut foarte mult.

E foarte greu să găsești un restaurant cu o bucătărie ok. S-a reuzit de multe ori un ambient mișto, dar în rest, aici e tot ceva între imagine și conținut. Întreaga societate românească auzi că vorbește despre imagine. Imaginea e cum cade lumina pe președinte, conținutul e ce prostii spune el pe gură”, a spus Andrei Gheorghe, potrivit transilvaniareporter.ro și preluat de b1.ro.

Cu excepția acestui aspect, lui Andrei Gheorghe îi place în Cluj.

error: Content is protected !!