Ieșean: „De parca ar fi normal sa compari Cluj cu Iasi … Nu stiu de ce tot fac comparatii inutile. De parca as avea asteptari de la administratia ieseana”

Updated on iulie 20, 2017 Anunțul primăriei Cluj de a mări rețeaua WI-Fi gratuită a fost primită cu amărăciune la Iași unde nu există speranțe că administrația locală ar putea face ceva.

Pe Facebook, Ionut Lazar a scris:Nu stiu de ce tot fac comparatii inutile. De parca as avea asteptari de la administratia ieseana. De parca ar fi normal sa compari Cluj cu Iasi”.

Ieșean: „De parca ar fi normal sa compari Cluj cu Iasi ... Nu stiu de ce tot fac comparatii inutile. De parca as avea asteptari de la administratia ieseana” 1 Ieșean: „De parca ar fi normal sa compari Cluj cu Iasi ... Nu stiu de ce tot fac comparatii inutile. De parca as avea asteptari de la administratia ieseana” 2

Pe Facebook, primarul Emil Boc a scris: Primăria extinde rețeaua de WI-FI gratuit din Cluj-Napoca: alte 6 noi zone cu acces Wi-Fi sunt disponibile pentru clujeni și turiști

Primăria Cluj-Napoca a extins sistemul de internet wireless (Wi-Fi) gratuit în mai multe zone din oraș. Clujenii sau turiștii se pot loga de acum gratuit la internet în alte 6 locuri publice din municipiu:

– Piața Gării (zona stației de biciclete Cluj Bike);
– Piața Ștefan cel Mare (parcul din zona Operei Române);
– intersecția G. Barițiu – Splaiul Independenței (zona Operei Maghiare);
– Piața Mihai Viteazu – intersecție cu strada Horea;
– Piața Mihai Viteazu – zona halei agroalimentare;
– Baza sportivă Gheorgheni (zona intrării);

Acestea au fost puse în funcțiune treptat pe parcursul ultimelor săptămâni. În fiecare dintre zone se pot loga simultan până la 250 de utilizatori.

Ieșean: „De parca ar fi normal sa compari Cluj cu Iasi ... Nu stiu de ce tot fac comparatii inutile. De parca as avea asteptari de la administratia ieseana” 3

În cazul în care va exista interes crescut pentru folosirea acestor noi puncte de acces la internet, se va putea suplimenta numărul maxim de utilizatori pe fiecare în parte.

Ieșean: „De parca ar fi normal sa compari Cluj cu Iasi ... Nu stiu de ce tot fac comparatii inutile. De parca as avea asteptari de la administratia ieseana” 4 Ieșean: „De parca ar fi normal sa compari Cluj cu Iasi ... Nu stiu de ce tot fac comparatii inutile. De parca as avea asteptari de la administratia ieseana” 5

Pentru perioada următoare, Primăria Cluj-Napoca vizează extinderea rețelei de internet wireless gratuit și în alte zone din cartierele orașului.

În acest moment, WI-Fi gratuit pus la dispoziție de Primărie mai este disponibil în Piața Unirii, pe Bulevardul Eroilor și în Parcul Central Simion Bărnuțiu.

error: Content is protected !!