Video Cluj: Scene incredibile. Un polițist a fost mușcat de picior de soțul unei femei care a condus beată, în timp ce avea în mașină 4 copii!

Updated on iulie 18, 2017 Scene incredibile au avut loc zilele trecute pe un drum din Huedin. Un polițist a fost mușcat de picior de un individ, după ce în prealabil a avut loc o urmărire ca în filme.

O femeie a fost oprită pentru că era beată la volan, peste 0.60 la mie in aerul pur expirat i-a iesit la alcooltest, asta cu toate că în mașină se mai aflau și cei patru copii ai ei. Bărbatul femeii a sărit la bătaie cu forțele de ordine și a mușcat de picior un polițist, informează stirilekanald.ro

Video Cluj: Scene incredibile. Un polițist a fost mușcat de picior de soțul unei femei care a condus beată, în timp ce avea în mașină 4 copii! 1

In timp ce incercau sa o convinga pe femeie sa coboare din masina, sotul ei s-a napustit asupra lor. Ca sa scape din catusele pe care agentii incercau sa i le puna, individul l-a muscat pe unul dintre ei de un picior.

Pentru ca si-au pus copiii in pericol, pe fir au intrat si cei de la DGASPC. Deocamdata, ei au fost luati de langa parinti.

Vezi aici Video postat de INFO Huedin pe Youtube.com:

Atat de mama, cat si de cei mici se ocupa un psiholog. In timp ce femeia e cercetata pentru conducere sub influenta alcoolului, barbatul e anchetat pentru ultraj.

error: Content is protected !!