Cluj. Andrei Gheorghe: „Ma voi vedea la Electric Castle cu mulți romani încălțați cu cizme diferite, cu numere diferite. Sa’mi bag picioarele! :)

Updated on iulie 11, 2017 Electric Castle este așteptat cu emoții. Plouă, nu plouă.  În condițiile în care Consiliul Județean nu a reușit nici anul acesta să asfalteze drumul.

Pe Facebook, Andrei Gheorghe a distribuit o fotografie cu mesajul: „Electric Castle stikes back! Decathlon a comandat de trei ori mai multe cizme de cauciuc decit anul trecut. Am avut noroc sa’mi găsesc 2 la fel si surpriza cu aceeași mărime.

Cluj. Andrei Gheorghe: „Ma voi vedea la Electric Castle cu mulți romani încălțați cu cizme diferite, cu numere diferite. Sa'mi bag picioarele! :) 1

Ma voi vedea la Castel cu mulți romani încălțați cu cizme diferite, cu numere diferite. Sa’mi bag picioarele! 🙂

Georgian Grec Hahaha nu-s fraieri, Decathlon-ul. Cizmele erau pe display, în mijlocul magazinului şi la “reducere”. Discuţiile între necunoscuţi din faţa raftului, când aleg mărimea “Crezi că va fi grav şi anu ăsta?” – “Bă, sigur plouă, da’ sper că nu ca ultima oară!”

Sorin Constantinescu Am și eu două perechi, de anul trecut, cu noroiul aferent

Grigore Burnichioiu Ia si neste gumari, ca poate-i timp framos.

Anul trecut, a plouat atât de tare în Bonţida, încât parcarea s-a transformat într-o mlaştină din care maşinile nu au mai putut să iasă. Când ploaia s-a oprit, a fost o misiune imposibilă pentru şoferi să iasă din parcare, informează digi24.ro.

Vezi aici Video:

De mâine comuna Bontida din judetul Cluj devine din nou centrul distractiei din Romania. Pe cele noua scene amplasate in jurul castelului Bannfy vor urca artisti cunoscuti in toata lumea dar si vedete autohtone, precum Mirabela Dauer si Corina Chiriac.

error: Content is protected !!