Cluj: Căruțele pregătite pentru Electric Castle. Sătenii așteaptă ploaia de anul trecut pentru a mai face un ban cinstit

Updated on iulie 11, 2017 În perioada 12-17 iulie, la Bontida va începe Electric Castle. Organizatorii au însă o mare problemă: drumul de acces care nu a fost reparat de Consiliul Județean.

Organizatorii au luat toate masurile ca in incinta festivalului tinerii sa aiba conditii decente, dar le lipseste un lucru important: un drum de acces rapid si util!
Acesta este drumul ocolitor pe care organizatorii il propun pentru cei care vin festival. Daca acum arata acceptabil, la prima ploaie devine impracticabil, informează stirilekanald.ro.
Cluj: Căruțele pregătite pentru Electric Castle. Sătenii așteaptă ploaia de anul trecut pentru a mai face un ban cinstit 1

Scurtatura care duce spre festival e un obstacol pe vreme ploioasa, iar marturie stau imaginile de anul trecut. Desi in mai putin de-o saptamana, Castelul de la Bontida va fi luat cu asalt de peste o suta de mii de tineri, Consiliul Judetean Cluj care ar fi putut sa repare drumul n-a miscat un deget!

Andi Vanca, PR Electric Castle “Este vorba de cinci kilometri de drum ce trebuiesc asfaltati si pe care mai mult de jumatate dintre oamenii care vin la festival vor merge”
Se lucreaza, poate, doar pe hartie, caci deocamdata drumul arata asa! Noroc cu localnicii care au de gand sa-si puna carutele la bataie!

Anul trecut, a plouat atât de tare în Bonţida, încât parcarea s-a transformat într-o mlaştină din care maşinile nu au mai putut să iasă. Când ploaia s-a oprit, a fost o misiune imposibilă pentru şoferi să iasă din parcare, informează digi24.ro.

Vezi aici Video:

De mâine comuna Bontida din judetul Cluj devine din nou centrul distractiei din Romania. Pe cele noua scene amplasate in jurul castelului Bannfy vor urca artisti cunoscuti in toata lumea dar si vedete autohtone, precum Mirabela Dauer si Corina Chiriac.

error: Content is protected !!