Cluj: Anunț de ultimă oră de la Electric Castle. Se mută accesul în festival

Updated on iulie 11, 2017 Organizatorii Electric Castle au postat pe Facebook ultimele detalii înainte de marea deschidere de miercuri, 12 iulie.

Pe Facebook, Electric Castle: „Câteva detalii despre accesul în festival. Accesul în festival se mută la ora 18:00. Lucrăm la ultimele detalii, știm că sunteți nerăbdători și noi suntem!

Cluj: Anunț de ultimă oră de la Electric Castle. Se mută accesul în festival 1

În camping puteți intra de la ora 13:00, numai bine aveți timp să vă acomodați și poate să leneviți prin zona Lidl, unde aveți un magazin cu tot ce vă trebuie (cizme, mâncare, etc) și o zonă de lounge & grill. Super important! Accesul în camping se face pe la intrarea din camping, nu pe la intrarea principală. Preferabil să aveți biletele printate.

Există șanse mari de ploaie, deci dacă veniți din Cluj-Napoca, folosiți autobuzele și lăsați mașinile acasă. Parcările sunt amenajate pe terenuri agricole, unde nu putem interveni cu pietriș, deci dacă va ploua, puteți rămâne înnămoliți. Vă vom ajuta în astfel de cazuri, but better safe than sorry, so take the bus:)

Ele circulă pe un drum unic, deci totul va merge pretty fast. Sunt două stații una la Iulius Mall și una la Horia Demian. Also, există și varianta trenului (toate trenurile ce trec prin Bonțida, vor opri în Bonțida).

See you tomorow”

error: Content is protected !!