(Video) Supărat pe traficul din Cluj, un europarlamentar preferă drumul spre Budapesta. „Îmi trebuie o oră și ceva dimineața, să ajung la avion”

Updated on iulie 7, 2017 Europarlamentar PSD de Bihor, cu birou în Cluj și avion din Budapesta. Reprezentantul PSD în parlamentul european, bihoreanul Emilian Pavel, și-a deschis un birou în Cluj Napoca dar ia avionul spre Bruxelles din Budapesta pentru că, spune el, îl încurcă traficul din Cluj atunci când trebuie să tranziteze orașul până la aeroport.

„Eu de aia merg la Budapesta și nu vin la Cluj, pentru că îmi trebuie o oră și ceva dimineața, să ajung la avion ca să plec la Bruxelles. Fiind și prima dată când am zburat de la Cluj era să pierd avionul, am ajuns în ultimele 5 minute.

(Video) Supărat pe traficul din Cluj, un europarlamentar preferă drumul spre Budapesta. „Îmi trebuie o oră și ceva dimineața, să ajung la avion” 1

Am subestimat această traversare a municipiului Cluj” a declarat Emilian Pavel, citat de NCN TV Cluj.

Europarlamentarul este nemulțumit și de traficul de pe drumul național E60, ce leagă Oradea de Cluj. Astăzi, de exemplu, când a venit să-și inaugureze noul cabinet, a făcut pe drum aproape 2 ore jumătate.

„Am pornit la 8 și 20 și am ajuns la 10:40. Două ore douăzeci. Mult” a mai spus europarlamentarul.

Dacă Autostrada ar fi fost gata poate ar fi luat și europarlamentarul avionul din Cluj spre Bruxelles. Pentru acest proiect eșuat Emilian Pavel are o explicație? „Băsescu e de vină”.

„Această autostradă trebuia terminată până în 2012. În 2005, tot președintele Băsescu, a cerut renegocierea contractului. A renegociat pe el până a plătit aproape toată suma și ne-am ales cu 50 de kilometri de autostradă” a mai spus europarlamentarul.

Vezi aici Video:

Europarlamentarul a spus că va mai veni la Cluj și îi va primi pe cetățeni în audiență.

error: Content is protected !!