(Foto) Bucureștiul face mișto de Cluj! „Clujenii nu se îmbulzesc în stația de metrou”

Updated on iulie 7, 2017 CTP Cluj a instalat în ultimele zile mai multe panouri „educative” cu mesaje de genul „Un oraș care merge inteligent? Aici. Acum. Direct”. Unii de la București au schimbat un pic sensul mesajelor și a ieșit „Clujenii nu se îmbulzesc în stația de metrou. E maniera clujeană de a pune umărul la dezvoltarea unui transport în comun civilizat”.

Pe Facebook, Eduard Nicolae Popa din București a postat o fotografie cu mesajul: „Așa este! Forza Cluj! (Foto) Bucureștiul face mișto de Cluj! „Clujenii nu se îmbulzesc în stația de metrou” 1 #niciozifarastatusdesprecluj”

(Foto) Bucureștiul face mișto de Cluj! „Clujenii nu se îmbulzesc în stația de metrou” 2

Bogdan A. Mugescu: „E atat de simplu! Clujenii fac o treaba foarte buna. Facem si noi la Bucuresti? (Foto) Bucureștiul face mișto de Cluj! „Clujenii nu se îmbulzesc în stația de metrou” 3 #capitalaeuropeana. Saptamana trecuta am fost la Cluj. Intre diverse intalniri, am folosit transportul public (autobuz).

Conditiile de drum au fost excelente: aer conditionat, autobuz nou, curatenie in interior, orar clar de transport, etc. Las fotografia asta aici, pentru ca e atat de simplu. Poate in Bucuresti nu avem aceleasi conditii, dar cati dintre calatori chiar platesc de fiecare data cand se urca intr-un mijloc de transport in comun?

Depinde si de noi, de fiecare gest pe care il facem, sa avem un oras asa cum ne dorim. Asa ca haideti sa contribuim cu totii, prin lucruri marunte: sa platim fiecare calatorie cu RATB-ul, sa punem la gunoi ambalajele, sa nu mai aruncam chistoace de tigari pe jos, sa nu mai umplem toti stalpii cu afise si tot asa. #unpasmic #unorascurat #civilizatie#bucuresti”

(Foto) Bucureștiul face mișto de Cluj! „Clujenii nu se îmbulzesc în stația de metrou” 4

(foto: Cluj Capitala)

error: Content is protected !!