SURPRIZĂ! Emil Boc și grupul de la Cluj, plan DIABOLIC de a sparge PSD, acuză primarul Bucureștiului, Gabriela Firea!

Updated on iunie 21, 2017 Gabriela Firea, primarul Bucureștiului, a găsit până la urmă susținătorii lui Sorin Grindeanu. Ea i-a numit pe Emil Boc și o parte din grupul de la Cluj din PSD!  Greu de crezut că o conspirație pusă la cale de Cluj ar fi în spatele scandalului din PSD. Dacă ar fi așa, politicienii din Cluj arată că se pricep la jocuri naționale.

“Sunt persoane care se ocupă de imaginea lui Grindeanu, ce să spună, cum să spună. Spune că e premierul României, nu al CEX-ului. Necazul lor e că ne pricepem şi noi şi nu pot să ne păcălească. Când nu mai ai nevoie de preşedintele de partid, pe PSD, e clar că te bazezi pe altcineva.

SURPRIZĂ! Emil Boc și grupul de la Cluj, plan DIABOLIC de a sparge PSD, acuză primarul Bucureștiului, Gabriela Firea! 1

Nu ştiu cine este în spatele lui Grindeanu. E grupul de la Cluj, o parte din el. Ioan Rus îl apără şi ventilează ceva urât spre noi.

A ieşit Emil Boc şi a spus că un premier nu poate conduce fără să aibă susţinere politică. Un plan diabolic de a sparge PSD în mai multe părţi, Grindeanu şi Ponta sunt pe baricade. Ei joacă într-un film prost.

Umblă cu lanterna prin Guvern. Umblă precum copiii mici să se joace. Drama e că jucăria lor este ţara. Voi spune mai multe lucruri după ce se termină totul.”, a spus Firea în direct la România TV și preluată de stiripesurse.ro.

Emil Boc, marți, la Realitatea FM și preluat de Ziua de Cluj: „Lucrurile sunt foarte serioase şi sper ca acest joc să înceteze. O spun clar şi răspicat: nu tensionaţi situaţia din Transilvania pentru un pumn de voturi, dragi PSD-işti, oricare aţi fi voi.

Lăsaţi lucrurile în Transilvania să îşi urmeze cursul lor firesc, lăsaţi românii şi maghiarii să se înţeleagă aşa cum se înţeleg de foarte multă vreme, lăsaţi-ne să stăm în Piaţa Unirii împreună, şi la Zilele Clujului, şi la Zilele culturale maghiare, şi la alte evenimente, să ne respectăm reciproc, nu incitaţi şi nu tensionaţi o situaţie care este stabilă. Nu treceţi linia roşie. Există întotdeauna lucruri – şi vă spune unul care îşi iubeşte ţara, dar care iubeşte şi respectă comunitatea maghiară, care ţine la convieţuirea paşnică – care nu pot fi depăşite.

Această situaţie este stabilă atâta vreme cât politicienii nu îşi bagă coada şi nu incită. Maturitatea şi echilibrul trebuie să învingă, spre beneficiul relaţiilor noastre reciproce şi al detensionării situaţiei.

Dacă politicienii tensionează situaţia, evident că lucrurile pot să ia o cu totul altă turnură. Lăsaţi Transilvania deoparte de jocul vostru politic, nu negociaţi situaţia noastră de aici pentru un pumn de voturi”.

error: Content is protected !!