Din nou campioana României? CFR joacă tare după ieșirea din insolvență! Echipa din Gruia se pregăteşte să lupte cu FCSB la bugete

Updated on iunie 1, 2017 Ieșirea din insolvență a adus și primele transferuri la CFR Cluj. Președintele clujenilor, Iuliu Mureșan, a anunțat transferul a patru jucători.

CFR i-a adus pe atacantul spaniol Urko Vera, atacantul Marius Coman, fundaşul stânga Alexandru Vlad, precum şi un fundaş străin, al cărui nume nu a fost dezvăluit.

Din nou campioana României? CFR joacă tare după ieșirea din insolvență! Echipa din Gruia se pregăteşte să lupte cu FCSB la bugete 1

“Pot să anunţ trei. Pe al patrulea încă nu pot să îl spun. E semnat cu noi, dar încă nu pot să îi dau numele. E un fundaş străin”, a spus preşedintele grupării CFR Cluj, Iuliu Mureşan, pentru prosport.ro

“Este vorba despre Urko Vera, un atacant de 1,90 metri, 30 de ani, care a jucat în Spania. A jucat în Primera, la Eibar şi Athletic Bilbao, el fiind basc. Şi acum a jucat în Segunda, în ultimele două-trei campionate. Un jucător care e golgheter, are fizic, lovitură de cap foarte bună şi joacă tactic foarte bine, ca vârf împins.

L-am luat pe Alex Vlad de la Dnepr – a venit liber – care a jucat acum trei ani finală de Europa League şi care a fost convocat şi la naţională de vreo două ori. Şi pe Marius Coman, un jucător tânăr, e U21, născut în ’96, care a jucat la Academica Clinceni”, a afirmat Mureşan.

Alexandru Vlad a jucat în Liga 1 până în 2013, când a fost vândut de Pandurii Târgu Jiu la Dnepr, pentru o sumă apropiată de 1 milion de euro

53 de goluri a marcat Urko Vera din 2010 până în prezent în copetiţiile interne din Spania (La Liga, La Liga 2 şi Cupa Spaniei). Atacantul a evoluat în special în liga secundă, însă a prins şi un sezon în La Liga, în 2010-2011, când era legitimat la Athetic Blibao

CFR Cluj intenţionează să îl împrumute din nou de la Bari pe mijlocaşul croat Tomislav Gomelt. În sezonul recent încheiat, Gomelt a jucat 19 meciuri în Liga 1, în care a marcat două goluri şi a dat trei pase decisive.

Clujenii pregătesc buget de titlu şi transferuri importante în conducere. Bogdan Mara, Răzvan Zamfir şi Marius Bilaşco vor primii funcţii în conducere, iar Iuliu Mureşan va rămâne preşedinte. “Urmează o altă perioadă. Vrem să reînfiinţă AGA. În termen de 30 de zile se va forma consiliul de administraţie.

Rămân la CFR, iar staff-ul va fi întărit cu 2-3 persoane, care au lucrat în fotbal, probabil ne va ajuta şi un fost arbitru. Hai să nu ţin secrete. Dacă totul o să fie OK vor fi Bogdan Mara, Răzvan Zamfir, Marius Bilaşco, un fost arbitru şi o persoană pe marketing”, a divulgat Iuliu Mureşan pentru prosport.ro.

Toţi aceştia vor lucra împreună şi vor crea o echipă cu al doilea buget din România, iar Vasile Miriuţă a fost şi el confirmat. “Vasile Miriuţă va rămâne la CFR. Nu s-a pus problema să plece. Ne-ar plăcea prima poziţie, dar obiectivul este acela de a ne califica în play-off şi să ne batem pentru un loc pe podium. Bugetul echipei îl estimez la 7-8 milioane de euro. Poate să şi crească. Vor să investească pentru performanţă”, a anunţat preşedintele echipei din Gruia.

error: Content is protected !!