Cluj: ARESTAT! Presupusul violator a fost prins de Poliție. Vezi unde se ascundea:

Updated on iunie 1, 2017 Bărbatul acuzat că a violat o tânără din Dej a fost prins miercuri seara, după 48 de ore de la incident. Acesta se afla ascuns într-o livadă din Dej și spune că este nevinovat.

”Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej efectuează cercetări într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi viol, după ce o tânără, de 19 ani, din Dej, a sesizat faptul că a fost constrânsă, prin violenţe, să întreţină relaţii sexuale cu un bărbat. Fata a sesizat poliția luni seara, iar în urma investigaţiilor, poliţiştii au stabilit identitatea celui în cauză, fiind vorba despre un bărbat, de 31 de ani, din Dej”, preciza IPJ Cluj la acel moment.Cluj: ARESTAT! Presupusul violator a fost prins de Poliție. Vezi unde se ascundea: 1

De atunci au trecut peste 48 de ore până când individul urmărit a fost prins de oamenii legii, după ce aceștia organizaseră mai multe filtre la ieșirile din Dej și în zona împădurită a orașului, prin Pădurea Bungăr, sau chiar pe Valea Chiejdului. Miercuri seara, oamenii legii au avut șansa să-l descopere pe urmărit în Livadă, în zona străzii Nichita Stănescu.

Bărbatul s-ar fi ascuns în tot acest timp într-o construcție din zona releelor de telefonie mobilă din livadă, fiind găsit de anchetatori ascuns în niște boscheți, informează someseanul.ro.

 

Peste 4 ore au durat audierile bărbatului acuzat de viol, acesta având din start un avocat din oficiu, după care a fost asistat la audieri de un avocat angajat de către fratele lui. Bărbatul a mai fost condamnat la închisoare, tot pentru viol, în urmă cu 7 ani, fiind eliberat din pușcărie pentru bună purtare.

Vezi aici Video postat de Someseanul Dej pe Youtube.com:

Acum a fost reținut pentru 24 de ore, iar în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 01:30, a fost transportat la Cluj-Napoca, unde dimineață va fi prezentat în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

error: Content is protected !!