Cluj: „M-am trezit cu un șarpe în mașină… Sunt disperată și dezamagită că de 3 zile nimeni nu poate face nimic”

(Last Updated On: May 16, 2017)

În aprilie un clujean semnala pe Facebook faptul că o cățelușă a fost mușcată de o viperă la Făget. Acum o clujeancă reclamă faptul că un șarpe i-a urcat în mașină în zona Iulius Park si Park Lake.

Pe platforma domnuleprimar.ro B.G.  a scris: „Doresc sa va sesizez in ceea ce priveste lucrarea de amenajare/decolmatare a lacului de langa Iulius Park si Park Lake. Probabil in urma activitatii desfasurate de firma ce lucreaza in zona la scoaterea namolului de pe fundul lacului a fost deranjat si ecosistemul. Duminica, 14 mai m-am trezit cu un sarpe in masina.

 

Autoritatile “competente”au ridicat din umeri si problema este nerezolvata. Nu stiu daca a iesit, dar precizez ca am un copil mic si imi este frica sa mai folosescmasina. Imi este frica de altfel sa nu intre serpi si in casa (daca de la lac vin).

Stam exact pe malul lacului dar niciodata nu au fost probleme. Va rog din suflet sa gasiti solutii sa nu fie si vecinii in aceasta cumplita situatie so sa dati cu substantele adecvate in zona.

Exista antireptile care nu le afecteaza dar le impiedica migrarea spre casele si masinile noastre. Sunt disperata si dezamagita ca de 3 zile nimeni nu poate face nimic”