Surse: Therme DESCHIDE la Cluj! Complex de relaxare, wellness și entertainment

Updated on mai 29, 2017 Therme București își pregătește intrarea la Cluj. Potrivit unor informații pe surse din piața de profil, un fond de investiții din Orientul Mijlociu este dispus să finanțeze deschiderea unui complex Therme la Cluj. Acum caută un teren (zona Ocolitoarei) dar și o companie sau persoană cu experiență în domeniu care să gestioneze afacerea.
Ar fi o lovitură extraordinară cu un profit garantat.

Therme București, cel mai mare complex de relaxare, wellness și entertainment cu ape termale din Europa, construit greenfield. Amplasat la 10 minute de oraș, Therme Bucuresti este deschis tot timpul anului, 7 zile din 7. Therme Bucuresti cuprinde 3 zone distincte, cu facilități variate care creează atmosfera unei vacanțe tropicale.
Surse: Therme DESCHIDE la Cluj! Complex de relaxare, wellness și entertainment 1

Complexul are o suprafață de peste 29 de mii de metri pătrați, 9 piscine cu apă termală indoor și outdoor, cocktail pool bars indoor și outdoor, 6 saune tematice uscate, 4 saune umede, jacuzzi, 15 tobogane acvatice, 3 restaurante. Ambianța tropicală este completată de cei 1,400 de palmieri și speciile unicat de plante exotice.

Este cea mai mare grădină botanică din România, cu peste 800,000 de plante!Surse: Therme DESCHIDE la Cluj! Complex de relaxare, wellness și entertainment 2

Arhitectural, clădirea Therme București are o serie de elemente unicat în România. Fațada autoportantă are o greutate de 1,100 de tone. Acoperișul clădirii A este un colos transparent de 230 de tone și are o suprafață de 900 de metri pătrați, fiind cel mai mare acoperiș retractabil montat într-o zonă seismică.

Din punct de vedere al siguranței, clădirea Therme București este proiectată să reziste la un cutremur de 9 grade pe scara Richter. Geamurile au între ele folii speciale anti-uragan iar sistemul de pivoți este unul telescopic, având un balans de 30 de centimetri.Surse: Therme DESCHIDE la Cluj! Complex de relaxare, wellness și entertainment 3

Vom reveni cu detalii!

error: Content is protected !!