(Video) Accident Cluj. UPDATE! Două femei omorâte pe trecerea de pietoni. Tocmai ieșeau de la biserică, în Iclod

Updated on decembrie 6, 2016 Sfârșit tragic pentru două femei din Iclod. Acestea au fost lovite pe trecerea de pietoni iar din cauza rănilor grave au decedat acolo, întinse pe asfalt.

Șoferul autoturismului, un tânăr de 32 de ani din Gherla, nu le-a văzut pe cele două femei aflate în traversarea drumului național 1C, pe trecerea pentru pietoni și le-a lovit în plin, informează someseanul.ro

Cele două victime, una de 70 și cealaltă de 78 de ani, se întorceau spre casă de la biserică, însă n-au avut nicio șansă. Prima a murit la câteva minute după impact, medicii de pe ambulanță neavând ce face pentru a-i salva viața.

Cealaltă victimă a fost supusă însă manevrelor de resuscitare timp de mai bine de o oră, sub privirile îngrozite și înlăcrimate ale rudelor, care au înconjurat ambulanța în care se afla femeia.

Chiar și preotul din localitate a ajuns la un moment dat lângă ambulanță pentru a rosti o rugăciune alături de rudele femeii, însă nici rugăciunile și nici eforturile disperate ale medicilor nu au putut duce la salvarea vieții acesteia.

Vezi aici Video:

Șoferul a fost urcat în mașina de poliție și va fi cercetat pentru ucidere din culpă. Polițiștii urmează să stabilească, la finalizarea anchetei, circumstanțele în care s-a produs accidentul.

error: Content is protected !!