Video Cluj: Imagini de la Aeroport unde pasagerii așteaptă să zboare cu avionul Wizz Air lovit de o cisternă cu apă

Updated on noiembrie 15, 2016 Un avion Wizz Air a fost lovit în această dimineață de o cisternă cu apă. O zgârietură spune Directorul operațional al aeroportului, Iuliu Pop. O simplă zgârietură care însă a amânat zborul pentru câteva ore.

Aeroportul Internațional Avram Iancu din Cluj-Napoca a declanșat o investigație internă în cazul incidentului în care a fost implicat un avion Wizz Air, care urma să plece, marți, spre Basel, Elveția.

Directorul operațional al aeroportului, Iuliu Pop, a declarat, pentru AGERPRES, că a fost atinsă partea inferioară a avionului cu utilajul de alimentare cu apă și că a fost vorba de “o zgârietură”.

“În timpul alimentării cu apă a aeronavei companiei Wizz Air care urma să efectueze zborul spre destinația Basel, cu decolare de pe Aeroportul Internațional Cluj la ora 07:20, nacela echipamentului de handling a atins fuselajul aeronavei.

Operatorul aerian a demarat verificări tehnice, urmând ca o altă aeronavă să decoleze spre Basel. Aeroportul a declanșat o investigație internă pentru stabilirea cauzelor acestui incident”, se arată într-un comunicat al aeroportului clujean.

Vezi aici video:

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!