(Video) UPDATE! Accident Cluj: S-a răsturnat în curbă pe varianta Zorilor – Mănăștur

Updated on noiembrie 24, 2016 Varianta Zorilor – Mănăștur a devenit spaima șoferilor din Cluj. Problema nu se pune când va avea loc un accident acolo ci câte vor avea loc într-o zi. Ieri vă anunțam de un autoturism Ford care s-a rtăsturnat după ce a lovit și un stâlp de beton.

Se pare că viteza prea mare și poleiul de pe carosabil au fost cauzele accidentului. În urma accidentului, un echipaj SMURD, o ambulanță dar și polițiștii au intervenit la fața locului. O tânără a fost transportată la spital în urma acestui accident. Aceasta a declarat că i s-a făcut rău și apoi a pierdut controlul volanului, informează someseanul.ro.

accident-masina-rasturnata-stalp-frunzisului-535x301
(FOTO: Laurențiu Suciu)

Câteva minute mai târziu, în timp ce polițiștii făceau măsurătorile la acest accident, un alt eveniment a avut loc la doar 50 de metri distanță, alte două autoturisme intrând în colioziune.

În urma impactului, unul dintre autoturisme a luat foc, însă șoferii alături de polițiști au reușit să stingă flăcările.

Participanții la trafic care frecventează des zona spun că astfel de evenimente au devenit deja o obișnuință în acele împrejurimi în astfel de perioade reci, când poleiul acoperă șoseaua, iar viteza autoturismelor la coborâre le determină să derapeze.

Vezi aici Video postat de Pagina de Transilvania pe Youtube.com:

XCâte accidente vor mai avea loc aici, având în vedere că iarna încă nu a venit?

error: Content is protected !!