Cluj: UBER bate din nou Taxiurile. S-a suspendat suspendarea. Uber poate face servicii de transport oraș

Updated on noiembrie 24, 2016 Uber este din nou în legalitate după ce suspendarea dată de Tribunalul din Cluj-Napoca a fost la rândul ei suspendată. Compania americană a câștigat apelul depus și poate opera în continuare în capitala Ardealului.

Curtea de Apel Cluj ar fi emis următoarea dispoziție, scrie startup.ro care citează clujust.ro:

uber

„Admite cererea formulată. Dispune suspendarea provizorie a executării ordonanţei preşedinţiale nr.2268 pronunţată la data de 16.11.2016 în dosarul nr.999/1285/2016 al Tribunalului Specializat Cluj, până la soluţionarea cererii de suspendare înregistrată sub nr.1348/33/2016 al Curţii de Apel Cluj. Pronunţată în şedinţa publică din 24.11.2016”.

“E un prim pas care ne bucura. Vom continua sa ne sustinem argumentele. Uber e un serviciu iubit de consumatori pentru ca ofera calitate, transparenta si siguranta sporita, datorita tehnologiei. Pentru noi, nu este o lupta impotriva taxi, cu cat mai multe optiuni, cu atat mai bine, iar taxiurile vor avea mereu un rol imporant in dinamica unui oras. Noi sustinem dreptul consumatorilor de a alege. Orasele s-au dezvoltat, dar optiunile au ramas aceleasi, oamenii au nevoie de mai multe alternative, este loc pentru toata lumea”, au spus cei de la Uber pentru start-up.ro.

Compania americană și-a pregătit defensiva bazându-se pe faptul că ”Uber este o aplicație, o platformă digitală, nu oferă servicii de transport, ci le intermediază între cei care le solicită (pasageri) și cei care le oferă – șoferi parteneri, care colaborează cu Uber prin entități fiscale înregistrate”, după cum au spus reprezentanții săi pentru start-up.ro. Aceștia au amenințat cu apelul, pe care l-au și depus pe 22 noiembrie.

error: Content is protected !!