(Video) Accidente Cluj: Două succesive pe Calea Baciului. Persoane încarcerate

Updated on noiembrie 23, 2016 Șoferi inconștienți sau fără experiență, drumuri cu polei, ingredinetele perfecte pentru valul de accidente din Cluj din ultimele zile. Ieri, în de decurs de o oră, două accidente au avut loc pe Calea Baciului din Cluj-Napoca.

Primul a fost doar o tamponare și nu s-a soldat cu victime, însă cel de-al doilea a fost unul grav, informează someșeanul.ro.

Echipaje de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, dar și două ambulanțe au intervenit la fața locului pentru a acorda îngrijiri medicale victimelor care au rămas captive între fiarele contorsionate ale unui autoturism.

Potrivit primelor informații, accidentul s-ar fi produs din cauza unui șofer care a ieșit din parcarea de la Lidl și a întors pe un sector de drum marcat cu linie dublă continuă, intrând în coliziune cu un microbuz care circula regulamentar.

„Un șofer de 26 de ani, din județul Harghita, care conducea un autoturism, la ieșirea din parcarea unui magazin, ar fi încercat efectuarea manevrei la stânga și nu ar fi acordat prioritate de trecere unui microbuz, condus regulamentar de un șofer de 49 de ani, din județul Sălaj, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului, ambii șoferi, dar și un pasager, au fost răniți și transportați la spital”, ne-a declarat Daniel Graur, comisar șef în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.

Vezi aici Video:

Persoanele rănite au fost transportate la unitatea de Primiri Urgențe din Cluj-Napoca.

error: Content is protected !!