(Video) CFR Cluj a bătut pe Dinamo. Vezi aici golurile:

Updated on noiembrie 22, 2016 CFR Cluj a reușit luni seară să bată la Dinamo, 2-0, fiind pe locul 5 cu 26 de puncte. Marcatori: Juan Ruiz Real Ruiz (3) şi croatul Tomislav Sorsa (28).

La final, Miriuţă, antrenorul ardelenilor a analizat la cald partida, recunoscând fair-play că echipa sa a beneficiat şi de şansă, potrivit digi24.ro.

“A fost un meci foarte greu, am jucat împotriva unei echipe bune. Chiar dacă am învins, nu a fost uşor. Am avut şi şansă, au ratat acel penalty. Am făcut 2-0 până la pauză şi apoi am închis jocul. Ne-am pregătit intens pentru acest joc, trebuie să îmi felicit băieţii. Am pornit cu dreptul în retur – 3 victorii -, sper să rămânem în play-off, deşi e un drum lung”, a spus Miriuţă, la microfonul Digi Sport.

Întâlnirea din această seară a fost una încărcată de emoţie pentru antrenorul oaspeţilor, în condiţiile în care acesta este dinamovist de mic.

“Chiar dacă nu am jucat mult la Dinamo, în familia mea toţi suntem dinamovişti. Îmi pare rău că i-am învins, dar sunt convins că şi ei vor ajunge în play-off”, a mai spus Miriuţă.

Întrebat dacă visează ca într-o zi să antreneze în Ştefan cel Mare, tehnicianul a ocolit un răspuns ferm: “Mă înţeleg foarte bine cu toţi cei de la CFR, mi-aş dori să rămân cât mai mult timp aici. Cu 2-3 jucători în iarnă orice e posibil în fotbal”.

Vezi aici Video:

„ Fără depunctare, eram la un punct de Steaua. Dar asta e” a mai spus Miriuță.

error: Content is protected !!