Cluj: Cei doi tineri care au snopit în bătaie un băiat, acuzați de tentativă de omor. Vezi ce pedeapsă riscă:

Updated on octombrie 31, 2016 Zile negre pentru cei doi tineri de 17 ani din Cluj care au bătut grav, în luna august, un băiat. Au fost trimiși în judecată de procurori și îi așteaptă ani grei de pușcărie.

Mama victimei sustine ca fiul ei a ramas cu sechele in urma atacului si au cerut despagubiri materiale de la agresori, informează stirileprotv.ro.

Magistratii Tribunalui Cluj au inceput judecarea dosarului in care cei doi tineri de 17 ani sunt acuzati de tentativa de omor. La sfarsitul verii cei doi l-au batut pe un prieten de-a lor de 18 ani in plina zi, pe care l-au lasat apoi sa zaca inconstient pe strada.

O fata a fost cea care a filmat scenele socante. Filmuletul a ajuns pe internet, iar politistii au intrat pe fir. Cand a iesit din spital, victima a recunoscut ca si el si suspectii consumasera alcool inainte.

Acum tinerii sunt in arest isi asteapta pedeapsa. Ei au incercat sa se impace cu victima, care le-a cerut sa ii plateasca despagubiri cateva mii de lei.

Pentru ca sunt minori, baietii risca pana la 5 ani de inchisoare daca vor fi gasiti vinovati.

Dacă ar fi avut „inspirație” ar fi furat și ei ca cei din lotul Microsoft și ar fi primit doi ani de închisoare cu suspendare. Așa riscă să primească 5 ani de închisoare cu executare.

error: Content is protected !!