Cluj: „De ce eu ca si parinte nu am dreptul sa intru in curtea scolii si sa duc copilul in clasa, sa il predau invatatoarei ca sa stiu ca e in siguranta? De ce in curtea scolii Avram Iancu este plin de masini de tot felul, turisme, masini de marfa care intra fara probleme in curtea scolii si pun astfel in pericol siguranta copilului meu?”

Updated on octombrie 20, 2016 O mamă a unui copil care merge la școala Avram Iancu din Cluj Napoca i-a prezentat primarului Emil Boc situația cu care se confruntă. Femeia este deranjată de faptul că nu poate intra în curtea școlii, până la clasă pentru a-și lăsa copilul de 5 ani și 10 luni în siguranță, în schimb mașini de tot felul intră nestingherite în curte.

„Buna ziua. Domnule primar vreau sa va intreb daca scoala este o institutie publica? Am eu dreptul ca si parinte sa intru in scoala sa imi duc in clasa copilul de 5 ani si 10 luni sau trebuie sa il las sa mearga singur? De ce eu ca si parinte nu am dreptul sa intru in curtea scolii si sa duc copilul in clasa, sa il predau invatatoarei ca sa stiu ca e in siguranta?

De ce in curtea scolii Avram Iancu este plin de masini de tot felul, turisme, masini de marfa care intra fara probleme in curtea scolii si pun astfel in pericol siguranta copilului meu? Ati fost la deschiderea anului scolar si ne-ati spus ca vreti sa redati curtea copiilor, de ce ramane numai la nivel de text electoral la inceput de scoala? Va multumesc si sper sa primesc un raspuns”, i-a scris Ioana Potra pe Facebook.

error: Content is protected !!