„Când spui ‘Cluj’, în primul rând spui ‘Universitate’, pentru că Universitatea reprezintă sufletul, motorul acestui oraș”

Updated on octombrie 20, 2016 În aceste zile la Cluj Napoca are loc cel de-al 14-lea Congres al Federației Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, ocazie cu care primarul Emil Boc a ținut să le transmită un mesaj de  apreciere și mulțumire pentru ceea ce fac, zi de zi, pentru viața fiecăruia dintre noi.

„În această seară am avut plăcerea de a ura “Bun-venit!” în capitala Transilvaniei specialiștilor din domeniul diabetului, de la nivel național și internațional, care se află la Cluj cu prilejul celui de-al 14-lea Congres al Federației Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice.

14741842_1693448410970733_1929539849_n

Când spui “Cluj”, în primul rând spui “Universitate”, pentru că Universitatea reprezintă sufletul, motorul acestui oraș. În același timp, Cluj-Napoca a devenit un oraș al serviciilor, o comunitate care încet dar sigur s-a încadrat pe direcția inovării, cercetării, dezvoltării. Evenimente de specialitate și anvergură, precum Congresul deschis astăzi, vin să reconfirme aceste dimensiuni ale orașului nostru și potențialul extraordinar pe care Clujul îl are.

Sunt convins că cercetarea medicală va avea un rol de frunte în viitorul comunității noastre, prin oamenii care se pregătesc și care activează aici pentru a avea grijă de sănătatea noastră și, în același timp, prin proiecte de viitor precum Cluj Innovation City – care vor coagula eforturile din variate domenii ale cercetării și inovării”, a declarat primarul.

error: Content is protected !!