Cluj: Târgul de joburi Mein Job, la Iulius Mall

Updated on octombrie 19, 2016 Târgul de joburi pentru vorbitori de limba germană MEIN JOB își dorește să aducă clujenii mai aproape de o carieră, în calitate de vorbitori de limba germană. Proiectul a luat naștere din dorința de a le oferi informații tinerilor vorbitori de limba germană despre varietatea oportunităților unei cariere în limba germană pe piața de muncă din Cluj-Napoca.

Evenimentul, singurului târg destinat exclusiv vorbitorilor de limba germană din Cluj și din România, va avea loc în perioada 20-21 octombrie (zilnic în intervalul orar 10-17), la Iulius Mall Cluj-Napoca și aduce în același loc tineri vorbitori de limba germană din Cluj-Napoca și companii cu renume pe plan internațional care sunt în cautare de angajați ce stăpânesc limba germană, din Cluj-Napoca.

Proiectul este o inițiativă marca Gutenberg – Organizația studenților vorbitori de limba germană și platforma online de recrutare Mein Job.ro, aceștia identificând necesitatea și beneficiile unui asemenea proiect.

Mein Job.ro constituie singura platformă online din România dedicată exclusiv vorbitorilor de limba germană care se află în căutarea unui job. Asociaţia Gutenberg – Organizația studenților vorbitori de limba germană aduce pe piaţa din România o iniţiativă unică, atât pentru grupul ţintă pe care îl reprezintă, cât și pentru mediul economic cu interes în nișa vorbitorilor de limba germană.

Portalul își propune să creeze o comunitate a vorbitorilor de limba germană la nivel naţional, o comunitate a celor care sunt interesaţi și care își doresc în prezent sau pe viitor să se angajeze.

error: Content is protected !!