(Video) Cluj: Grav accident de circulație în Dej, soldat cu cinci victime, provocat de un șofer al unei mașini Volkswagen Passat

Updated on octombrie 16, 2016 Un accident de circulație, soldat cu cinci victime, s-a produs în această dimineață, în jurul orei 11:00, pe strada 1 Mai din Dej, după ce conducătorul unui autoturism marca Volkswagen Passat pe fondul unui carosabil umed, a pătruns pe contrasens și s-a izbit de un autoturism marca Dacia Logan care circula regulamentar din sens opus.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de prim-ajutor, pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej cu o autospecială de descarcerare, dar și polițiștii. Până la sosirea salvatorilor, un pompier aflat în timpul liber a dat o mână de ajutor, scrie dej24.ro

Cinci victime, patru adulți și un minor, au fost transportate la Spitalul Municipal Dej pentru îngrijiri medicale și investigații suplimentare.

Oamenii legii au demarat cercetările în acest caz și urmează să stabilească circumstanțele exacte în care s-a petrecut accidentul rutier.

Vezi video aici:

Camerele de supraveghere amplasate în zonă au surprins viteza cu care circula șoferul Volkswagenului, în curbă, înainte de a pierde controlul volanului, dar și câteva secvențe de după producerea accidentului.

error: Content is protected !!