(Video) Cluj: Un șofer a intrat în coliziune directă cu o mașină a Poliției. Vezi ce s-a întâmplat

Updated on octombrie 16, 2016 Un șofer din Cluj Napoca a intrat în coliziune directă cu o mașină a Poliției din cauză că nu a acordat prioritate oamenilor legii care s-ar fi aflat în misiune. Aceste lucruri sunt contrazise însă de șofer care susține că mașina agentilor nu avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune.

Accidentul ar fi avut loc după ce șoferul unei maşini a ignorat regulile de circulaţie. Acesta nu ar fi acordat prioritate de trecere autospecialei de poliție care, potrivit oamenilor legii, ar fi fost misiune, informează b1.ro

Nu de aceaşi părere este însă şi şoferul care a lovit maşina de poliţie. Acesta susţine că nu avea de ce să acorde prioritate echipajului de poliţie întrucât oamenii legii circulau fără semnalele acustice şi luminoase în funcţiune.

Vezi video aici:

Pe de altă parte, reprezentanţii Poliţiei din Cluj refuză să comenteze accidentul până cand vor fi vizualizate imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă. S-au rezumat în a spune că autospeciala se afla în misiune, fără a preciza natura ei.

error: Content is protected !!