Cluj: UPDATE! Ghinion teribil pentru parașutistul mort. Amănunte dureroase din avionul cu care zbura

Updated on octombrie 15, 2016 Amănunte dureroase da la moartea parașutistului. A avut un ghinion teribil. Potrivit martorilor, parașuta de rezervă i s-a deschis în avion și a fost smuls afară de curenți.

Incident tragic în această dimineață la Aerodromul Luncani de lângă Câmpia Turzii, județul Cluj. Omul de afaceri Vlad Lupaș, CCO la lanțul de restaurante Salad Box, a decedat după un salt eșuat cu parașuta.

someseanul-accident-parasuta-luncani-vlad-lupas-1

Cauza probabilă pentru producerea tragediei este o defecțiune la parașuta cu care era echipat Vlad Lupaș. Aflat în avion, la câteva mii de metri altitudine, lui Vlad Lupaș i s-a deschis accidental parașuta de rezervă, care a fost trasă în afara avionului de curenții puternici de aer.

Odată cu parașuta de rezervă în afara avionului a fost tras și Vlad Lupaș, care s-a izbit în aer de aripa din spate a avionului,. după carfe și-a pierdut cunoștința și a căzut apoi în gol de la 3.000 de metri altitudine, anunță Someșeanul.ro și preluat de stiripesurse.ro.

Colegii acestuia au asistat neputincioși la întreaga scenă dramatică, neavând cum să-l ajute pe tânărul de 27 de ani. Acesta s-a izbit violent de sol și a decedat pe loc.

error: Content is protected !!