Cluj: TRAGIC! Un parașutist a murit după ce parașuta nu s-a deschis. Săracul de el, a sărit de la 3,000 de metri. Vezi cine era:

Updated on octombrie 15, 2016 Sfârșit tragic pentru un parașutist amator. Parașuta nu s-a deschis și izbit de sol, moartea fiind instantanee. Surse din rândul anchetatorilor spun că tânărul mort este Vlad Lupaş, unul dintre patronii Salad Box, un lanţ de restaurante din Cluj.

Un paraşutist şi-a pierdut viaţa, în timpul unui salt cu paraşuta pe aerodromul din Luncani, Cluj. Tânărul de 27 de ani a căzut de la 3.000 de metri înălţime, informează romaniatv.net.
Un paraşutist sportiv a murit, sâmbătă, după ce a sărit din avion în timpul unui exercițiu și nu i s-a deschis parașuta.
Citeste si:

Cluj: UPDATE! Ghinion teribil pentru parașutistul mort. Amănunte dureroase din avionul cu care zbura

blend
Incidentul a fost văzut de un trecător care a sunat la 112 şi a alertat autorităţile.
De urgenţă au ajuns la faţa locului şi poliţiştii care au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc acest incident.

“Am fost sesizați că un parașutist ar fi căzut, undeva pe raza localității Luncani, și a murit la impact. Tânărul are 27 de ani și e din Cluj-Napoca. E un parașutist amator. În urma cercetărilor, vom stabili cum s-a produs accidentul”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Daniel Graur.

La rândul său, șeful Ambulanței Cluj, Horia Simu, a declarat că moartea parașutistului a survenit instantaneu la impactul cu solul, după ce, se pare, acestuia nu i s-a deschis parașuta.

Tânărul care şi-a pierdut viaţa ar fi un om de afaceri din zonă care, împreună cu alte două persoane, colaborează cu marile lanţuri de supermarket-uri din judeţ.

error: Content is protected !!