Cluj: Un TIR cu lemne a blocat toată noaptea un drum. Vezi ce a făcut șoferul:

Updated on octombrie 6, 2016 Experiență nefericită pentru un șofer din Ucraina. Acesta a rămas înțepenit în noroiul din drum după ce a greșit traseul, iar GPS-ul l-a îndrumat pe o arteră care l-a pus în dificultate.

Nu a mai putut controla mastodontul si s-a intepenit in noroiul de pe margine. Incidentul a avut loc pe drumul care leaga Cluj-Napoca de comuna Chinteni. Pe o sosea ingusta, plina de serpentine, conducatorul auto, de origine ucrainiana, nu a mai putut controla autotrenul incarcat cu 20 de tone de material lemnos, informează stirileprotv.ro.

14620159_317623891938488_203646034_n

Soferul nu a observat curba deosebit de periculoasa pentru ca autoritatile care au reparat drumul nu au montat un indicator in acest sens. Toata zona a fost blocata mai bine de 4 ore.

La fata locului a venit si primarul comunei Chinteni, dar situatia a ramas tot nerezolvata. Soseaua de 8 kilometri se afla in reabilitare de mai bine de 8 luni, iar Primaria Cluj-Napoca nu a reusit pana in prezent sa finalizeze lucrarile.

Lucia Suciu, primarul comunei Chinteni: “Drumul asta sta asa de cateva luni, l-am notificat pe dl primar Boc de nenumarate ori, nu exista vreun indicator pentru curba dubla deosebit de periculoasa. Situatia, jenanta!”

Cum autoritatile nu au reusit sa faca mare lucru si nici firma ucrainiana nu s-a grabit sa trimita ajutoare, autotrenul a blocat soseaua toata noaptea.

error: Content is protected !!