Cluj: Astăzi începe Cluj Blues Fest 2016! Vezi programul:

Updated on octombrie 6, 2016 Cluj Blues Fest, aflat la a treia ediție, începe astăzi. Nume ale bluesului din Romania, Germania si SUA asteapta clujenii iubitori de muzica buna, joi si vineri la Casa de Cultura a Studentilor.

Seara de joi debuteaza cu acorduri de chitara si blues autentic alaturi de trioul lui Calin Cyfer. Cyfer este unul din cei mai buni chitaristi din Romania si de mai bine de 10 ani realmente se joaca cu bluesul autentic, underground sau acustic, informează stirileprotv.ro

14608022_1685340445114863_1114733105_n

Seara se continua cu Sir Waldo Weathers, o prezenta exotica pe scena de la Cluj si al sau proiect The soul of James Brown. Sir Waldo, supranumit si The Pope of Funk, aduce prin sunetul saxofonului sau influentele de soul si funk ale serii. Un artist crescut si format pe scena inca de la varsta de 12 ani, in cluburile de blues din SUA.

Vineri, ultima seara de festival incepe cu blues electric, alaturi de Florin Giuglea Group. Un alt nume cu greutate al scenei de blues din Romania, Giuglea poarta eticheta bluesman autentic si lutier de chitare electrice. Chitarele lui au un caracter si un sunet aparte, iar ultimul sau album, Invitation to the Blues, este o mostra de maiestrie artistica masterizata direct in patria bluesului!

Seara si implicit festivalul se incheie instrumental cu blues curat, dinamic, aspru, presarat din voce cu groove afro-american: Harriet Levis acompaniata de Gregor Hilden Band! O combinatie ce atrage atentia tocmai prin diferenta de stiluri si origini, pe scurt, cluenii se vor bucura de o intalnire muzicala intre precizia instrumentala germana si dinamismul vocal afro-american.

Bilete pentru cele 2 seri de festival se gasesc online pe www.biletmaster.ro sau, in serile de festival, la intrare in Casa de Cultura.

Program CLUJ BLUES FEST 2016
JOI, 6 OCTOMBRIE, ora 19.00
CALIN CYFER TRIO (RO)
SIR WALDO FUNK CIRCUS (USA)

 VINERI, 7 OCTOMBRIE, ora 19.00
FLORIN GIUGLEA GROUP (RO)
HARRIET LEWIS (USA) feat. GREGOR HILDEN BAND (DE)

 

error: Content is protected !!