Emil Boc: „Astăzi voi circula întreaga zi doar pe jos și cu mijloacele de transport în comun”

Updated on septembrie 22, 2016 Primarul Emil Boc îi încurajează pe clujeni să meargă astăzi pe jos și cu mijloacele de transport în comun, astăzi fiind Ziua Internațională fără Maşini.

Emil Boc: „Pentru că mâine(nr: astăzi) e Ziua Internațională fără Maşini, voi circula întreaga zi doar pe jos și cu mijloacele de transport în comun.
Îi încurajez pe toți clujenii să aleagă, dacă pot, această variantă, sănătoasă și pentru oameni și pentru mediu!”

14390843_1116289885126502_4238670192736101201_n

Roland Vachter Ați putea chiar în fiecare zi 🙂 și multi alții. Păcat ca în Cluj nu se ia mai serios ziua aceasta, precum în vest unde se închid străzi întregi și le predau oamenilor.

Alex Ionaş-Sălăgean De bicicletă ce spuneți? Ar ajuta sa înțelegeți cat de deficitară e infrastructura dar și cât de rapid și fluent s-ar circula dacă majoritatea ar alege acest mod de transport.

Anca Urcan Stimate dle Boc noi am alege cu placere daca am avea de unde. Va invit sa faceti o plimbare cu 31B. Daca rezistati mai mult de doua statii va felicit. Asta trecand peste faptul ca iti ia 1 ora sa iesi din Baciu si sa ajungi in zona Lidl.

Lariu Andrei Beniamin Domnu Boc, dimineata spre scoala este nenorocire, autobuzele sunt foarte rare, soferii sunt lucrati la maximum, ati umplut Florestiul cu autobuze ceea ce nu i rau dar ati lasat Clujul fara autobuze sau soferi. Transportul in comun nu este nici pe departe ce ar trebui sa fie in Cluj.

Marius Schuffie Va asteptam cu bicicleta pe arterele largi ce asigura legatura cu zona metropolitana si de ce nu pe pistele de biciclete, parte a proiectului pentru care s-a platit cca. 9 mil de euro, sa vedem daca sunteti mandru de realizare

error: Content is protected !!