Elena Udrea este studentă la Cluj. Vrea să înființeze “Institutul fericirii”

Updated on septembrie 22, 2016 Elena Udrea s-a înscris la Facultatea de Teologie a Universității Babes-Bolyai din Cluj Napoca. Ea a fost admisa cu media 8,20, pe ultimul din cele patru locuri bugetate, la masterul de “Consiliere pastorala si asistenta psihosociala”.

Udrea a declarat că a decis să facă acest pas deoarece isi doreste sa ii ajute pe oameni sa se vindece prin credinta. Fostul ministru al Turismului mai are si alte planuri. De exemplu, sa infiinteze: “Institutul fericirii”. Elena Udrea sustine ca si-a gasit fericirea datorita credintei, iar asta ii da puterea sa reziste tuturor provocarilor. Inclusiv celor penale, scrie stirileprotv.ro

Elena Udrea, deputat: “Era singura facultate care avea aceasta specializare, iar eu mi-am dorit foarte mult sa nu fac ceva la intamplare, ci ceva care sa ma poata ajuta pe mine sa pot sa ajut la randul meu oamenii.”

Elena Udrea va urma mai multe cursuri, printre acestea numarandu-se “Metafizica si Teologia” sau “Elemente de Terapeutica religioasa”

Elena Udrea, deputat: “Nu in arest s-a intamplat aceasta cunoastere, ci dupa ce am iesit. Ii multumesc lui Dumnezeu pentru ca totusi s-a intamplat sa am acest moment in care sa inteleg care este de fapt, ce este viata noastra. Am avut o experienta personala in ultimul an si jumatate, poate doi ani, care mi-a indreptat pasii spre credinta religioasa si gandirea pozitiva.”

Acuzata de trafic de influenta, spalare de bani, fals in declaratii, luare de mita si complicitate la abuz in serviciu, Elena Udrea sustine ca este impacata cu viata ei si cu toate alegerile pe care le-a facut. E increzatoare ca totul va fi bine si le recomanda si liderilor politici sa se indrepte catre credinta.

Elena Udrea isi doreste ca si cei din jur sa gandeasca pozitiv, iar pentru asta vrea sa infiinteze “Institutul Fericirii”.

Vezi video aici:

Elena Udrea, deputat: “Este o asociatie non profit in care eu insami imi doresc sa pot activa, sa ofer un sprijin calificat celor de acolo, nu doar asa, cu cunostintele pe care le-am dobandit prin ceea ce am studiat singura acasa in ultimul an si jumatate.”

 

Elena Udrea:
„Voi urma cursurile de masterat la UBB Cluj Napoca, Facultatea de Teologie, specializarea Consiliere Pastorala si Asistenta Psihosociala.

Imi doresc sa pot ajuta si prin implicare personala pe cei care au probleme de orice natura, sa si le rezolve cu ajutorul credintei si al practicii religioase imbinate cu terapii psihologice traditionale. Din experienta personala a ultimului an si jumatate, cred ca resursele religioase precum rugaciunea, spovedania, lecturi din Biblie, prezenta in viata comunitatii religioase si la biserica si postul, pot ajuta la dobandirea Fericirii, orice ar insemna Fericirea pentru fiecare: sanatate, prosperitate, succes profesional, iubire etc.

Imi doresc sa ma implic direct in activitatea de consiliere pe care o va avea asociatia non profit pe care o infiintez, acel “Institutul Fericirii” despre care am mai vorbit, alaturi de preoti, psihologi, consilieri de dezvoltare personala si gandire pozitiva etc.
Un popor poate fi salvat prin credinta si gandire pozitiva.

Daca liderii lui gandesc pozitiv si au ei insisi credinta si
pot astfel sa ii inspire si sa ii ajute pe oameni.
Doamne ajuta!
Fericire!”

 

error: Content is protected !!