Poți să ajuți? „Salut! Am auzit de la multă lume ca in Cluj exista hoți de buzunare si ca trebuie sa fim atenți la ei, in special pe autobuze. Nu am crezut asta, Pana azi, adineauri, cand m-am trezit fara portofel”

Updated on septembrie 21, 2016 O clujeancă cere ajutorul pentru recuperarea actelor care i-au fost furate într-un autobuz. Spune că nu-i mai trebuie banii din portofelul furat, vrea doar actele.

Pe Facebook,Madalina Pascalau a scris: „Salut! Am auzit de la multă lume ca in Cluj exista hoți de buzunare si ca trebuie sa fim atenți la ei, in special pe autobuze. Nu am crezut asta, pentru ca nu am pățit niciodata sa mi se fure ceva pe autobuz.

Pana azi, adineauri, cand m-am trezit fara portofel. Aveam in el toate actele. Rog toți prietenii din lista mea sa dea share la aceasta postare pentru a vedea cat mai multă lume. Am nevoie de actele din el, nu imi trebuie banii! Daca cineva le găsește, rog sa ma contacteze.
Va mulțumesc! Sper sa funcționeze si lumea sa fie cat mai drăguța si sa dea share la postare si sa ma ajute. In cazul in care cineva găsește fie portofelul, fie doar actele rog sa ma contacteze la nr de tel 0755489094 sau aici pe Facebook”.

error: Content is protected !!