Cluj: Evadatul NU a fost prins! Vezi unde a fost observat ultima oară:

Updated on august 15, 2016 Poliția Cluj a mai piedut un deținut din arest acesta evadând duminică din centrul de reţinere şi arestare preventivă al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Cluj. Există indicii potrivit cărora acesta ar fi plecat cu un autobuz din autogara din Cluj-Napoca. Ultima dată a fost văzut la ora 15 pe strada Bucureşti din municipiu.

La toate ieşirile din Cluj-Napoca au existat filtre de poliţie dar evadatul nu a fost prins. De asemenea, pe Calea Floreşti din Cluj-Napoca coloana de maşini s-au întins pe câţiva kilometri, deoarece poliţiştii clujeni au oprit fiecare maşină în parte.

evadatcluj

”Bărbatul se afla în stare de arest preventiv pentru furturi din locuinţă. Polițiștii clujeni s-au mobilizat și acţionează în sistem integrat cu polițiștii din celelalte judeţe pentru depistarea acestuia. În paralel, pe plan intern a fost demarată o anchetă pentru stabilirea exactă a condiţiilor în care bărbatul a părăsit centrul de reţinere”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj, citați de Monitorul de Cluj.

Semnalmente: Vârstă 45 de ani, originar din Covasna, înălţime 1,75 m, păr negru, ochi căprui, la data plecării purta un tricou de culoare închisă şi blugi. Cetăţenii care pot furniza informaţii despre persoana în cauză sunt rugaţi să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

În ianuarie 2015 patru deținuți deosebit de periculoși au evadat din arestul IPJ Cluj. Polițiștii susțin că cei patru au rupt grilajul de fier care acoperă curtea interioară de mici dimensiuni, au escaladat zidul din beton și au reușit să fugă prin curtea interioară a Poliției Cluj spre strada Decebal de unde s-au făcut nevăzuți.

error: Content is protected !!