Accident Cluj: GRAV! Un tânăr fără carnet a lovit un pieton și apoi a intrat într-un stâlp în Pălatca

Updated on august 15, 2016 Un grav accident de circulația a avut loc astăzi în localitatea Pălatca din Cluj. Un tânăr de 23 de ani care conducea un motociclu a pierdut controlul vehicululu, a intrat pe sens opus, a ieșit în afara părții carosabile și a acroșat un pieton, ulterior intrând în coliziune cu un stâlp de susținere a rețelei electrice.

Conform primelor verificări, pietonul, un tânăr, în vârstă de 22 de ani din Pălatca, se deplasa pe marginea părții carosabile. Acesta se afla sub influența alcoolului, informează citynews.ro.

Polițiștii au stabilit că tânărul care conducea motociclul nu avea permis de conducere, iar pe motociclu era aplicat număr de înregistrare fals.

Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a tânărului de 23 de ani și rănirea ușoară a pietonului.

Celui care conducea motociclul i-au fost recoltate probe biologice pentru a se stabili dacă se afla sub influența alcoolului, acesta neputând fi testat la fața locului din cauza leziunilor suferite.

Poliția continuă cercetările pentru stabilirea exactă a împrejurărilor în care s-a produs accidentul, precum și pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis și conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare, fapte prevăzute de Codul penal.

error: Content is protected !!