Cluj: ALERTĂ! Un bărbat a evadat din arestul IPJ. L-ai văzut?

Updated on august 14, 2016 Incident neplăcut pentru polițiștii din Cluj. Un bărbat acuzat de furt din locuinţă a evadat, duminică după-amiază, din arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean, până la ora transmiterii acestei ştiri nefiind cunoscute împrejurările în care a fugit acesta.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul, care este acuzat de furt din locuinţă, a evadat, în cursul după-amiezii de duminică, din arestul IPJ Cluj, scrie News.ro. și preluat de digi24.ro.

evadatcluj

Semnalmente: înălţime 1,75 m, păr negru, ochi căprui, la data plecării purta un tricou de culoare închisă şi blugi.

Până la ora actuală, nu se cunosc împrejurările în care a reuşit bărbatul să fugă din arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Pentru prinderea evadatului, Poliţia a organizat filtre la ieşirile din Cluj-Napoca şi verifică autobuzele şi maşinile de transport marfă.

În ianuarie 2015 patru deținuți deosebit de periculoși au evadat din arestul IPJ Cluj. Polițiștii susțin că cei patru au rupt grilajul de fier care acoperă curtea interioară de mici dimensiuni, au escaladat zidul din beton și au reușit să fugă prin curtea interioară a Poliției Cluj spre strada Decebal de unde s-au făcut nevăzuți.

error: Content is protected !!