Cluj: REVOLTĂTOR! Angajatii unor firme de pompe funebre imbalsameaza cadavre in garaje, intre blocuri, la cativa metri, de spatiile de joaca destinate copiilor.

Updated on august 12, 2016 Scene macabre la Cluj unde angajații unei pompe funbre îmbălsămează cadavre în garaje, între blocuri și la câțiva metri de locurile de joacă pentru copii.

Un fost angajat a făcut declarații sub protecția anonimatului și se pare că situația este întâlnită în întreaga țară. “Au fost momente in care am tinut mortul chiar si 2-4 zile acolo, sunt conditii improprii nu este nici macar canalizare, nici aer conditionat sau frigidere”, a spus acesta

Intr-unul dintre cele mai cunoscute cartiere ale Clujului, langa o scara de bloc si o farmacie se afla un garaj inchiriat de o firma de pompe funebre. In momentul in care se deschid usile vedem o multime de sicrie sprijinite iar dupa niste perdele , doua mese pe care se afla doua cadavre. Cel mai probabil urmau sa fie imbalsamate, scrie stirileprotv.ro

61826118

Imaginile cu cele doua cadavre dintre blocuri au fost vizionate si de cei de Directia de Sanatate Publica.

Mihai Moisescu, Director Directia de Sanatate Publica Cluj: “Ne vom autosesiza, vom trimite o echipa a DSP sa vedem daca acea activitate se desfasoara si in ce conditii se desfasoara. Nu vom lasa un asemenea eveniment pe care ne-ati adus-o la cunostinta fara sa verficam.”

61826116

(foto stirileprotv.ro)

Administatorul firmei de pompe funebre care desfasoara servicii de imbalsamare in garaj a refuzat sa comenteze situatia. Alti patroni admit ca activitatea lor este la limita dar profita de lacunele legislative.

Cei care stau in zona sunt scandalizati.

Localnic: “Acum aud de la vecini. E cutremurator, asa ceva la 50 de metri de locuinta sa vina sa imbalsameze mortii.”

error: Content is protected !!