(Video) Vezi cum arată Gazonul de pe Cluj Arena. Organizatorii festivalului Untold au plătit deja banii pentru refacerea gazonului

Updated on august 11, 2016 Refacerea gazonului de pe Cluj Arena a început, iar firma care se ocupă cu acest lucru este încrezătoare că la meciul României terenul va arăta în condiții bune.

Gazonul de pe Cluj Arena trebuie înlocuit, dar numai în anumite porţiuni, spun reprezentanţii firmei care întreţine suprafaţa de joc. Costurile lucrărilor se ridică la 27 de mii de euro, sumă achitată în această dimineaţă de către organizatorii festivalului Untold, informează TVR Cluj.

„Şi în acest an se vor face lucrări complexe, va fi tratat corespunzător, iar unde situaţia o va cere, va fi înlocuit. Portaflorul care a acoperit suprafața gazonului a fost ridicat luni dimineața, începând cu ora 7.00, la mai puțin de două ore după finalizarea evenimentului.

Imediat după, o echipă formată din 20 de specialiști au aspirat gazonul cu aspiratoare speciale pentru a înlătura toate deșeurile, iar mai apoi s-a aplicat un tratament care distruge bacteriile de pe suprafața gazonului, rămase după eveniment. Următorul pas este acela de supraînsămânțare.

La final se va aplica un îngrășământ special pentru gazon și în următoarele două săptămâni va fi irigat continuu pentru a ajunge la forma inițială.Am primit asigurări din partea tuturor părților implicate în refacerea gazonului, că acesta va arăta foarte bine până la următorul meci”, au transmis organizatorii Untold.

error: Content is protected !!