Cluj: „Oare câte persoane călcate pe trecerile de pietoni de pe Turzii tre’ să mai sufere din cauza șoferilor de r…t?”

Updated on august 11, 2016 Mai mulți clujeni și-au arătat nemulțumirea față de trecerile de pietoni de pe Calea Turzii și mai ales de șoferii care pun în pericol viața acestora din cauza vitezei prea mari cu care circulă.

Alexandra Damian i-a scris primarului pe Facebook despre acest lucru și i-a cerut să ia măsuri în acest sens:
„Oare câte persoane călcate pe trecerile de pietoni de pe Turzii tre’ să mai sufere din cauza șoferilor de ….t? O dată la 2 zile am probleme cu șoferii care se fac că nu mă văd pe trecere deși sunt angajată în traversare sau nu se asigură deloc când fac curbe și bagă viteză.

Azi am văzut o fată cu capul și fața sparte din cauza unui asemenea șofer. Pe fuckin’ trecerea de pietoni. Și e unul din nuș câte cazuri care au pățit la fel.”

În replică Emil Boc i-a răspuns faptul că va trimite poliția pentru a efectua mai multe controale în zonă. „Multumesc, am sa solicit controale mai multe ale politiei in zona. Va multumesc”, a scris primarul.

Chiar ieri un accident s-a produs pe Calea Turrzii, din Cluj-Napoca, din cauza neatenției unui șofer. ”Conform primelor cercetări, un tânăr, de 18 ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea o autoutilitară pe Calea Turzii, dinspre strada Observatorului către strada Bună Ziua, pe fondul nepăstrării distanței de siguranță în mers, a intrat în coliziune cu autoturismul din fața sa, care s-ar fi oprit la trecerea de pietoni pentru a acorda prioritate unui pieton”, explică reprezentanții IPJ Cluj citați de citynews.ro.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat înspre înainte, lovind astfel pietonul. Este vorba despre o femeie de 30 de ani, care a suferit răni ușoare, fiind transportată la unitatea medicală pentru acordarea îngrijirilor medicale. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs coliziunea.

 

error: Content is protected !!