Cluj: SUCCES! Are doar 13 ani şi este poreclită “Rechinul”! Concurează astăzi la Jocurile Olimpice

Updated on august 10, 2016 Are doar 13 ani, este poreclită „Rechinul” și concurează pentru România la Jocurile Olimpice de la Rio la înot, în proba de 100 de metri liber.

Ana Dascăl s-a născut la Cluj şi este multiplă campioană naţională şi deţinătoare de recorduri ale României la categoria sa de vârstă, obţinând rezultate deosebite şi în întrecerile internaţionale.

ana dascal

Campioana s-a decis să se antreneze din această toamnă la Constanţa, rămânând însă în continuare legitimată la clubul ei, Universitatea Cluj. Ana a decis să vină pe litoral pentru a se pregăti sub comanda soţilor Eduard şi Beatrice Câşlaru, în bazinul de la Palatul Copiilor din Constanţa, informează realitatea.net

“Mă simt că un peste când întru în apă. Mă simt că un rechin. Mai ales în competiţii, când da startul, mă simt că un rechin. Întru în apă şi încep să înot foarte tare”, spunea Ana Dascăl.

“De obicei in competitii sunt imbracata toata in negru. Costumul e negru, casca e neagra si ochelarii sunt negri. Ma face sa ma simt mai fioroasa. Vreau sa par cat mai periculoasa pentru ei, sa le fie frica de mine, sa am avantaj”, a mărturisit micuţa campioană.

Fosta campioană olimpică, Camelia Potec, o consideră urmaşa ei! I-a dat şi o mâna de ajutor: a trimis-o în Franţa să se pregătească cu fostul ei antrenor!

Ana Dascăl va evolua astăzi (în jurul orei 19.05, ora României ) în cea de doua serie a probei de 100 de metri liber.

error: Content is protected !!