Accident Cluj: Femeie lovită pe trecerea de pietoni de o mașină lovită care îi acorda prioritate.

Updated on august 10, 2016 O femeie a fost lovită de un autoturism după ce acesta a fost lovit la rândul său de un alt autoturism la o trecere de pietoni.

Accidentul s-a produs pe Calea Turrzii, din Cluj-Napoca, din cauza neatenției unui șofer. ”Conform primelor cercetări, un tânăr, de 18 ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea o autoutilitară pe Calea Turzii, dinspre strada Observatorului către strada Bună Ziua, pe fondul nepăstrării distanței de siguranță în mers, a intrat în coliziune cu autoturismul din fața sa, care s-ar fi oprit la trecerea de pietoni pentru a acorda prioritate unui pieton”, explică reprezentanții IPJ Cluj citați de citynews.ro.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat înspre înainte, lovind astfel pietonul. Este vorba despre o femeie de 30 de ani, care a suferit răni ușoare, fiind transportată la unitatea medicală pentru acordarea îngrijirilor medicale. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs coliziunea.

error: Content is protected !!