Cluj vs București: „Doua familii, doua lumi total diferite. In curand si doua orase aflate in secole diferite.

Updated on august 9, 2016 Clujul devine cel mai occidental oraș din România, Bucureștiul devine cel mai oriental. În timp ce Clujul organizează Untold Festival, Primăria București pregătește 15 milioane de lei pentru Catedrala Mântuirii Neamului și interzice diverse activități sportive.

Pe Facebook, Cluj vs București: „Doua familii, doua lumi total diferite. In curand si doua orase aflate in secole diferite. 1Ovidiu Albu a scris: Doua familii, doua lumi total diferite. In curand si doua orase aflate in secole diferite.

13957379_286110001756544_426476314_n

Cea de-a doua editie a celui mai asteptat eveniment muzical din Romania, Untold, a adus la Cluj-Napoca peste 300.000 de persoane, atat de la noi din tara cat si din strainatate, informează hotnews.ro. Numarul total de participanti inseamna traficul de persoane pe toate cele patru zile ale festivalului care s-a desfasurat intre 4 si 7 august la Cluj-Napoca. Martin Garrix, Faithless si Armin van Buuren sunt doar cativa dintre artistii care au urcat pe scena principala Untold.

Citeste si:

„Felicitări Cluj! Clujenii sunt oameni buni si au oferit șansa celor in imposibilitate sa fie la “înălțime” !! Prima poza e de la Electric Castle, a doua de la Untold !!!

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, propune modificarea Bugetului General al Bucureştiului şi acordarea unui sprijin financiar de 15 milioane de lei Patriarhiei Române, pentru continuarea lucrărilor la Catedrala Mântuirii Neamului, şi încă 4,5 milioane de lei pentru Mănăstirea Antim.

error: Content is protected !!